زربین

زربین نام درختی است شبیه درخت کاج که در منطقه شمال کشور وجود دارد

زربین

زربین نام درختی است شبیه درخت کاج که در منطقه شمال کشور وجود دارد

دستور آشپزی هفته

>>دستور آشپزی هفته<<قلیه دزفولی

مواد لازم
گوشت گوسفندی: نیم کیلو
نخود خیس کرده: نصف پیمانه
لوبیا سفید خیس کرده: نصف پیمانه
لوبیا چیتی خیس کرده: نصف پیمانه
پیاز: یک عدد
سیر: یک بوته
برنج: یک سوم پیمانه
بلغور گندم خیس کرده: یک پیمانه
دانه انار خشک: دو قاشق سوپخوری
رب انار: یک قاشق غذاخوری
آلو:250 گرم
تمر هندی: نصف بسته

طرز تهیه
گوشت را بپزید و استخوانهای آن را جدا کنید، نخود و لوبیا را بپزید، پیاز را تفت بدهید و سیر را با کمی نمک و زردچوبه بکوبید و به پیاز اضافه کنید، گوشت را هم اضافه کرده و کمی تفت بدهید، سپس نخود و لوبیا را که پخته شده همراه با آب گوشت اضافه کنید.
بلغور و برنج را نیز به باقی مواد اضافه کنید و قلیه را همراه با دانه های انار بگذارید تا بپزد وقتی برنج و بلغور پخت، آلو(این غذا را بدون آلو هم می توانید درست کنید)، رب انار و آب تمرهندی خیس خورده را نیز به آن اضافه کنیدتا قلیه خوب جا بیفتد. قلیه را در ظرف بکشید و روی آن را با کمی نعناع داغ تزیین کنید.
 

شاد باشید و برقرار

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد